Ma t/m Za open van 11:00 tot 20:00
Foto Maaike Roelofs Munt Saladebar Nijmegen

Maaike Roelofs

Maaike heeft eigenlijk altijd in de journalistiek en marketing gewerkt en besloot haar droom maar eens werkelijkheid te maken. Ze begint ‘s ochtends het liefst met een kop groene thee of een espresso. In haar vrije tijd houdt ze van reizen, wandelen, yoga of zit ze TED Talks op de bank te verslinden.

Foto Laura Hendriks Munt Saladebar Nijmegen

Laura Hendriks

Laura houdt van de natuur, of ze nu aan het wandelen is met haar twee doggies of met de motor aan het toeren is; buiten zijn is voor Laura genieten. Ze is dol op bloemen en planten, het liefst uit eigen tuin. Ze weet uit eigen ervaring hoe belangrijk gezonde voeding voor je lichaam is en wil dit dan ook graag met anderen delen.

Ons Concept

MUNT is bedacht door ons, Maaike & Laura. Twee goede vriendinnen die al jarenlang bezig zijn met gezonde voeding. Dat gezond eten buiten de deur lastig is, weten we maar al te goed. Daarom zijn wij MUNT gestart! In het centrum van Nijmegen vind je onze gezellige lunchroom waar je een gezonde maaltijd kunt eten of meenemen. We serveren salades, soepen, sapjes en lekkernijen.

Alles maken we zelf. We werken met zoveel mogelijk biologische producten uit het seizoen. Onze groenten en fruit komen uit de omgeving van Nijmegen. Zo helpen we de lokale telers ook een handje. En zij ons ook natuurlijk!

MUNT biedt ook gezonde catering. We willen ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van een gezonde en heerlijke lunch of avondmaaltijd buiten de deur. Wil je ook salades of soepen van MUNT op je werk of tijdens een feestje of evenement? Neem dan contact met ons op via info@muntsaladebar.nl.

Lokale producten Nijmegen 1
Lokale producten Nijmegen 2
Lokale producten Nijmegen 3
Lokale producten Nijmegen 4